not so happy atm!

inegn bra dag. skolan suger just nu.. pallar inte. just nu vet ja inte om ja blir kvar faktiskt. men ska hem till ida i morgon så hennes mamma kan hjälpa oss. aja.. man får hoppas på det bästa. nu kryper vi ner i sängarna och kollar på Harry Potter :P
hej så länge

Panik

ja då börjar man få lite smått panik då. skolan suger just nu tkr jag! uppsatsen är inte ens påbörjad och den ska vara inne på fredag kl 12.00, jag och ida får råplugga i morgon :( aja, fick iaf godkänt på förra uppsatsen :) de e jag glad för :) vad har annars hänt då? jobbade i fredags, tjänade 74 kr :P i lördags var jag i jättendal på 70+60 års kalas :P trevligt trevligt, åkte sen till delsbo med älsk var där tills igår för älsk fyllde år :) han blev NÄSTAN stor (17 år) sen drog vi hem till mej i enånger, men han var jätte sjuk så han åkte till hälsocentralen i dag, väntar fortfarande på svar från han om hur han mår nu och vad som var felet.. tänk om de e "baconfeber" (som min far kallar det) :S aja, själv var ja på HUM å fick nytt recept på p-piller (för er som ville veta det). sen åkte ja hem igen och har nyss ätit middag.. nu har pappa min bil till stan för att han ska tanka den så ja kan åka hem till sundsvall igen.
å justja, hjälpte älsks mamma med en blogg oxå för att hon ska kunna visa upp de saker som hon säljer :)
dekojohannakinnunen.blogg.se  kolla in den får ni se vad hon håller på med :)

FredagFredagFredag

I dag äre FREDAG!! hmm, har nyss vaknat och ligger på golvet i lägenheten å funderar på att gå å äta frukost faktiskt! i dag vill ja göra av med pengar.. nån som vill med?? sen i kväll ska ja jobba. känns nästan lite drygt men aja, va gör man inte då. man måste ju ställa upp för människor :P
mer sen kanske!

Love you till the end

nu tänker jag för mkt igen...

ja lixom saknar tider med människor som jag aldrig kmr få tbx, varken tiderna eller människorna :/

jag saknar (tro de eller ej) högstadiet, sommarloven då, alla människor som fanns för mej då... dom flesta är helt borta och de få som är kvar är på väg bort känns det som. i bland ser man nån på stan, lr bara en bil då någon som betyde extra mkt och då känns det väldigt tomt. hur mkt ja än vill så kan ja inte få tbx tiden. visst visst, ja gillar, eller till och med älskar de vänner jag har i dag oxå.

 

det finns vissa jag saknar mer än andra, vissa som alltid kmr finnas i mitt hjärta fast de inte finns i mitt liv, ja vet att just dessa personer aldrig kmr se detta och därför aldrig kmr få veta hur mkt jag egentligen saknar dem, men å andra sidan så kanske ja ändå mår bäst av att bara ha minnen av dem även om det gör ont. ja ser dem i bland och undrar hur mitt liv hade sett ut om de hade funnits kvar, vissa har ju ändå på ett sätt räddat mitt liv, fast de inte vet de.... undra hur de skulle reagera om de visste hur mkt dom betyder för mej??

 

man tänker alldeles för mkt i bland (ja gör de alldeles för ofta) men de får man göra i bland. hur skulle man annars klara sej om man inte tittar i sitt hjärta och tar fram minnen i bland??


Ensamhet!

Robin har varit här hela helgen och varit sjuk med mej, men nu har han åkt hem :( Mamma är på jobbet, pappa på hockey och brorsan har åkt tbx vill västerås. så jag är helt ensam hemma. Vilket är väldigt tråkigt och ja tror ja kmr få panik lr nått snart. hatar att vara ensam hemma, att vara ensam överhuvudtaget. det är ganska jobbigt. spec när man inte har nått å göra :( aja, de var väl allt för idag. i morgon åker ja till sundsvall igen.

Kvällssamtal och ont i magen :(

Jag borde ha pluggat, jag borde ha städat, jag borde ha diskat och jag borde sova nu för ja ska upp i skolan i morgon, men ja måste ju prata med robin <3 :P hihi, anyway. de är mkt man borde som man inte gör :P ja har ont i magen så de blir nog en natt på soffan igen :/
aj, aj... i morgon väntar 2 långa föreläsningar.. den på morgonen om omvårnadsdokumentation zzZ.. ja kmr nog somna då. på eftermiddagen är det om personlighetsstörnig iaf, vilket värkar vara mkt roligare :P hihi.
idag spelade vi upp vårt rollspel och det gick bra, sen gick jag och jessica hem till henne på lunchen och sov :P sen sov vi nästan på föreläsningen om affektiva syndrom oxå :P gfud va alla min föreläsningar har typ viktiga namn kom ja på nu :P haha vuxenpoäng till mej :P hihi
var sedan på kåren på möte, boring. sen åt vi där oxå.. mums, deras HT är fett goda (HT= hamburgetalrik)
gick sedan hem med Kitija, Ida blev glad när ja kom hem, hon som hade varit hemma och varit sjuk hela  dagen, och kmr vara det i morgon oxå.. stakars henne :(
har typ slöat i soffan hela kvällen och kollat på "Fråga Olle". de är väl ett bra program de ;) skoj skoj.
men nu ska ja prata med älsk (fast han kmr nog vara lite tyst i telefonen när han läser här :P) sen ska ja nog sova för ja måste upp en halv timme tidigare och duscha i morgon, känner mej lite äcklig! haha
Puss Puss


Skola, quessa och msn ;)

I dag har jag varit i skolan... igen.. aja de var inte så väldigt intressant men men, så är väl skolan antar jag :P
var på stan med Jessica och Johan. ja var tvungen att inhandla 3 par trosor för att jag inte orkar tvätta förren ja kmr hem till mamma å pappa på fredag och det var kris nu :P haha, men de blev bra. dom är väldigt färgglada och fina :P när jag kom hem mötte Ida mig på ica för att handla lite saker. så nu har vi frukt hemma iaf. och vi har skaffat ett ica-kort. nu fick vi vuxenpoäng :P haha.
när vi kom hem gjorde jag quessa åt oss, blev jätte bra och vi blev jätte mätta :) sen blev det tv:n och datorn för min del och Ida sitter brevid mej i soffan nu. känns ganska skönt att vara hemma, de är lixom första kvällen som vi är RIKTIGT hemma och bara slappar i soffan och så...
pratar oxå med en rolig person på msn, men den personen är hemlig :P
måste bara säga att jag saknar min älskling oxå, för han är i skogen och jagar stora djur hela veckan <3

Plugg och annat skit :P

Sitter hos Jessica och snor hennes internet. vi ska plugga :P. ja tänkte visa vad jag har gjort nu när ja inte haft nått internet i nya lägenheten. även lite hur den er ut med lite dåliga bilder :P haha.
Dellen, sommaren ´09
Dellen by night, sommaren ´09
Skateboardfestivalen, sommaren ´09. Tim
Jag själv, å så kul man har när man är ensam hemma :P

En av tjejerna från "vi unga", avesta ´09
Fotodag med Ida i iggesund, hösten ´09
men nu ska ja plugga :P

Jaha?!

Vad gör man lixom, vädret är jätte fint ute. MEN det är ju svinkallt ju. ja dör ju när ja kliver utanför dörren, jag som alltid fryser annars oxå. hur ska detta gå. egentligen så borde jag plugga oxå, ist för att sitta här och klaga på hösten. men ja fattar inte så mkt av det ja ska göra. hmm, undra om detta är rätt väg ändå. i bland tvekar jag, spec nu när flytten står vid dörren typ.
Flyttar till sundsvall på lördag. ska upp och hämta nyckeln i morgon. ska nog packa lite kläder och sånt i kväll när pappa kmr hem. så denna helg blir det flytt för hela slanten :P
Ikväll kmr Robin <3, min babe :) haha, de blir mysigt * drömmande ögon* :)
Känner mej rätt skabbig just nu, borde gå å duscha och de ska jag oxå göra, så fort jag ätit upp maten :P och så fort mamma åkt å jobba :P haha.
oj vad väldigt osamanhängade allt blev.. fast de brukar ju bli så när ja skriver något :P kan ju passa på att varna för det och jag varnar även för att det kan komma väldigt deppiga inlägg i bland oxå.
// Emma

Välkommen till min nya blogg!

Då var det dax att börja då! Här kommer ni få läsa om mitt liv och min vardag, med allt som ingår där. ni kmr nog oxå få se många stavfel och lite annat tjafs :P får väl se hur bra jag blir på att uppdatera här då! :)